I Godisland

Idag är jag i godisland.

Att jag somnade när höjdfinalen precis började och vaknade när vinnaren precis försökte på 2.37 symboliserar väl hela WM.

På lördag jobbar jag min nionde lördag i rad och på måndag påbörjar jag min 11 jobbvecka detta sommarlov.

9 nätter tills jag är i min egen säng igen.

Cirka 4 timmar kvar tills ni bör kolla in denna sida.

Vad är detta?

Jag har haft en röd fläck på min hand i 3 dagar nu, den är stor som en femma.

Jag vet att jag är lite sjåpig, men jag skulle så gärna veta vad det är. Det ser inte ut som ett bett, mer som ett brännmärke. Men jag vet inte varifrån jag fått det.
Det bara var där på onsdagsmorgonen när jag vaknade.

vad?
Jag vet, på bilden syns det inte så väl, men det syns, jag lovar...

En liten mening...

Jag satt och chattade med Rickard idag.

Jag fick en kommentar av honom som svar på vad jag skrev till honom, den kan uppfattas som väldigt hård, men jag blev så himlans glad.

[11:52:47] Rickard skriver: nä du, det är jävligt säkert det!!!

Det kändes som att det kom från hans hjärta.

Efterlysning

Vi efterlyser en svart ryggsäck av märket everest. Om jag minns rätt är det en 25 liters ryggsäck med ett smart fack baktill, alltså innerst mot ryggen.

Nu är det egentligen inte ryggsäcken som är det viktiga utan det är vad som var i det smarta facket, nämligen studentlegitimation x2 samt 2 stycken vorteilscard.
Dessa är ganska viktiga så att vi kan åka på våra miniresor i Österrike.

Snälla gud, ge oss våra viktiga kort!!!

- - -

Glöm inte bort mor och dotter.

Lycklig

Det finns stunder när man är lycklig. Just nu är en sådan stund.
Jag har jobbat hela dagen och det har varit mycket att göra och jobbarkompisarna är super! SÅ kommer jag hem och så får jag igång diskmaskinen för första gången efter att min installatör(läs: Rickard) har varit här.
Så nu låter det för fullt om den och det är sådan lycka. Tänk vad kul det ska bli att laga mat nu, när man slipper stå å gno bort en veckas smuts från disken. haha.

Något annat som är härligt är att när Rickard och jag sov tillsammans sist så la jag mig platt på honom, jag brukar tycka att det är ganska oskönt faktiskt, men sist så somnade jag mitt på honom så och han oxå, vi vaknade halv fyra när någon skulle vända på sig. Jag trodde aldrig att man kunde somna så. Jag som brukar vilja ha space och utrymme för armar och ben.

Det tredje som är bra är att om 21 dagar så är jag i WIen, å jag längtar så jag blir galen trots att det är underbart att vara tillbaka i linkan igen.

Och det sista som är bra är att jag är ledig när alla andra börjar skolan. Jag börjar tisdagen vecka 39 och det betyder att min höst kommer att bli kort.

Min mamma ville starta en blogg med mig. Ja jag vet, jag har typ 1 miljoner bloggar. Men vi ska i alla fall försöka fotografera samtidigt 2 dar i veckan på den platsen vi just då befinner oss och sedan lägga ut det på en blogg.

Nu ska jag nog baka lite, det blir ju så mycket roligare när man slipper diska. haha. Lyckan är total.


RSS 2.0