På promenad vid Vättern, 23 mars 2008

paus i solen




iskallt




snöängel

Glad påsk!

20 mars 06:55
Inte det snyggaste mobilfotot kanske,
men Jönnet är en vacker stad. Till och med klockan sju på morgonen =)


Hjälp vad tiden går snabbt!

Jag har varit på gång att uppdatera bloggen några gånger, men helt enkelt haft alldeles för mycket annat för mig för att orka uppdatera er med mitt liv.

Jag har nu avslutat min sista praktik, slutpraktiken. Det har varit den absolut roligaste och mest givande paktik jag haft, vilket känns bra. Jag känner att jag är på gång nu och har därför börjat söka jobb. Jag inser att jag med största sannolikhet måste lämna staden för att kunna få ett jobb, men är beredd på att göra det.

Eleverna är underbara, jag förstår inte hur man inte kan vilja jobba med männsikor!



    
17 mars och 20 mars och idag 22 är det mer snö än på första fotot


Vädret har varit kallt och ruggigt, sedan så var det 8 grader varmt och stålande sol i söndags och jag funderade på att lägga ner vinterjackorna i förrådet. Det hann tyvärr inte ens bli måndag innan snön hade fallit och det var minus grader.
I mitten i veckan var det återigen sol, men nu på några timmar har det kommit nästan 1 dm snö igen. Pust.

I söndags hade jag tolv rätt på tipspromenaden och var överstyv på skiljefrågan. Jag vann! Jag och killen jag bor med vann även drygt 400 på v75, inte illa det heller. Så fick vi även 2 trisslotter av mappa som vi vann 25 respektive 50 kronor på =)
Idag har vi haft skattjakt i lägenheten med 5 rebusar var. I mitt ägg låg det 2 hockeybiljetter. Så jag ska få gå och se Håååveee igen. 2 gånger till.

 

Jag såg i alla fall 2 av HV71s 6 mål och såg även Liv dansa efter matchen.

Vi var och såg dem när de spöade skiten ur männen från norr. Jag såg fram emot slagsmål och värsta tacklingarna, men inget sånt fick jag se. De ville väl inte riskera att åka ut inför semin. Däremot fick Rickard se en straff och ytterligare 4 mål. Det näst sista missade han då jag ivrigt tjötade med honom. Haha. Själv missade jag straffen och en massa andra mål, jag såg endast 2 av de 6 målen HV gjorde. Jag var fullt fokuserad på att kolla på människor i publiken, på ett snöre i taket, i nacken på mannen framför mig och lite annat.

Vi fick ett nyttigt och stort påskägg av mappa när vi var där i torsdags, vi spelade även att superroligt kortspel som jag förstås vann stort och så åt vi påskmat. Idag var vi oxå hos dem men då blev det lamm, det var jättesmarrigt.

Nu ordbajsar jag mest, men nu vet ni vad jag har haft för mig de senaste veckorna.

Puss

RSS 2.0