Wien

Hej hej!

Skriver fran ett stralande vackert Wien.

Jag längtar efter er!! Fast jag har det riktigt bra!!

Puss och kram!

Lina

Puss å kram

Hej på er mina nära och kära och er andra som jag inte känner!

Nu sitter jag här och är trött. Trött men nöjd!
Jag har broderat klar allt till min kurs i experimentellt arbete. Jag är nöjd, väldigt nöjd. Även pappa tyckte den bliv fin. Han sa att jag kunde göra sånna och sälja för typ 4000. Jag tror det är ett bra betyg.

Nu har jag just ätit upp två hela bullar och en som jag bara åt upp det goda i mitten på.

Här i Gränna är allt sig likt, det är lugnt och skönt. Men det tar ett tag om man ska gå fram på stan. Jag gick 5 minuter inna jag hade bestämt träff med Frida. Men det tog mig nog 15 minuter. Allt detta eftersom man känner alla som man möter och måste stanna och byta en mening med var och en av dem. Men det är ju trevligt när man inte är här så ofta.

Igår samtalde jag med min käresta igen. Det var trevligt och jag längtar mer och mer för varje dag som går. Imorgon klockan 11:05 är det exakt en vecka, alltså sju dagar tills vi ses.

Idag får jag träffa min lillebror. Hela helgen får jag träffa honom. Lyllo mig! Jag längtar faktiskt efter honom, innan var han alltid hemma när man kom hem. Hemma kanske han inte var, men han kom ju iaf alltid hem någon gång. Sen dröjer det tills vi träffas.

Träffade min morfar i onsdags. Han hade plockat några lite lingon, 230 liter. Ganska mycket tycker jag. Han hade även plockat blåbär, men inte riktigt lika mycket. Så jag började rensa dem i går så nu är jag alldeles blå om mina händer, för att inte tala om hur jag ser ut under nagelbanden.

På söndag när jag kommer tillbaka till min lya så är det dax att börja städa ur den ordentligt!!

Puss å Kram




Det här är paret som jag har
broderat i verklig storlek.

Jag längtar!

Det var längesedan jag längtade så mycket som jag gör nu.
Jag längtar efter ganska mycket faktiskt. Jag längtar tills jag broderat färdigt några broderier, jag längtar efter att få komma hem till mamma och pappa och bara umgås med dem några dagar. Jag längar efter att åka till Jönköping å fika med Viktor, efter att fika med Frida. Jag längtar efter att det ska bli helg. Jag längtar efter att få avsluta denna kursen. Jag längtar massor efter Rickard. Jag längtar tills det blir den 22 september så att jag kan få fira pappa. Å så ska det bli så härligt att få gå och lägga sig med en massa pirr i magen inför att flytta till ett nytt land. Och så längtar jag efter att bara vara där, att gå och strosa på gatorna.

Nu känns det precis som när jag var liten. Då längtade jag hela tiden. Det fanns alltid saker att längta efter då. Precis så känner jag nu. Det är en härlig känsla.

I Ugglas låt sjunger han "varför längtar du tills den dag då du ska fylla sju. Varför skynda sig på när den tiden snart är här ändå." Han tycker att man ska ta vara på alla ögonblick som ges. Men det tycker jag att man gör även om man längtar. Jag lever i nuet, men ser alltid fram emot nya äventyr =)

Jag brukar nog längta, men just nu så känns det som något extra.





Idag har jag varit å fixat lite av allt som ska fixas. Jag har växlat lite pengar, men det känns ju inte som om det blir några pengar av det. Jag växlade 2000 kr och fick 210 euro tillbaks. Det känns ju som mycket mer med 2000 än 210...

Och så har jag köpt 218 st knappar. hehe...



Snart så!




 

12 Dagar kvar!!!



Nu åker min darling snart!

Om en timma och 30 minuter åker Rickard. Kul för honom. Men han är ganska nervös.
Imorse gick han upp och gjorde färdigt bokföringen åt mig. Det var snällt av honom.

Nu ska jag göra frulle. Sen ska jag gå och jobba. Och tjäna pengar som jag ska spendera på anmälningsavgivten till Universitetet i Wien. Oj så skoj!

Jag har även gjort ren ugnen idag. Sprutade in den igår och skrubbade idag. Jag ska göra 2 saker om dagen tills det är dax att dra. Då borde jag hinna städa ordentligt.



13 dagar kvar!!

Snart så...

...


Badrummet, före och efter

Före:
                   



Efter:
                   

Idag fick vi alltså in en dusch, handfat och toalett. Badrummet är i stort sett helt färdigt. Det är härligt!!
Det är bara det att vi idag skrev på papper om en andrahandsuthyrning. Så nu är det kört. Vi kommer helt enkelt att dra. Och det ganska snart.

Hade några vänner här på lite inflyttnings-/ avflyttningsmys. Det var mycket trevlig. Kommer verkligen sakna dem och Linköping. Hmm. Men även väldigt skönt att komma iväg. Jag vill ju verkligen lära mig språk och då är ju det här en bra chans att hoppa på.

Nu ska jag gå å lägga mig bredvid min sovande prins =)

Puss

RSS 2.0