Sexskandalen

Nu blir jag så jävla trött på den där Jonas Karlsson på SVT.
För det första så har jag så otroligt svårt för hans krönikor. Men hans kommentarer inför dagens GULD-match tog han upp tre kronors fjaskon, Han nämnde några stycken däriblan vitrysslands-matchen, men han tog även upp sexskandalen. Och det är just den sexskandalen som jag tycker att alla förstorar upp.

En fjollig brud som såg sin chans att få uppmärksamhet. Klart att hon ville följa med 3 hockeyproffs upp på hotellrummet. Klart hon ville ha sex med dem. Det är inger snack!!
Dagen efter insåg hon att hon kunde få ännu mer uppmärksamhet genom att anmäla dessa grabbar. Hon lyckades få uppmärksamhet och förstöra dessa 3 killars liv.
Jag håller med att det absolut är fel av dem att ha sex med någon annan än deras fruar/flickvänner.

Hallå!!! Vakna allihopa!! Dessa 3 killar blev friade från våldtäktsanklagelserna. Varför friar då inte svenskafolket dem?? Hade nu inte landslaget några utsatta regler för sex och alkohol och coca-cola på landslagsläger och dagen före match så har dessa 3 inte gjort något fel, utöver det som de utsatte sina familjer för!

Hallå, vakna Sverige!!! Dessa 3 hockeykillar är friade, då borde vi också fria dem och sluta tjata om det!!!


Efter en uppförsbacke kommer det alltid en nedförsbacke!

Jag har tyckt att det varit konstigt många gånger att en lagkamrat i mitt innebandylag ibland inte  dök upp till matcherna i höstas. Först nu förstår jag varför.

Hon går igenom samma helvete som jag gjorde för ett år sedan. Ett helvete med känslor man inte själv kan bestämma över. Att ständigt gå mellan hopp och förtvivlan. Usch.

Nu vet jag att det blir bättre för varje dag som går. Men just då ser man ingen utväg, man mår bara så dåligt att man inte vill eller orkar göra någonting. Vill sova, men kan inte. Vill inte äta trots att man vet att man kan må lite bättre med mat i magen. Jag rasade massor i vikt, vilket hade varit skoj idag, men inte pga att man mår dåligt.

Otrohet är otrohet (punkt)
Idag skulle jag aldrig någonsin förlåta det. ALDRIG!! Jag tycker inte att man ska förlåta det. jag skulle aldrig kunna leva med personen ifråga. Tänk att ständigt gå och vara misstänksam. Nej, fy. Det passar inte mig!
Jag har visserligen förlåtit, men jag behöll honom inte som pojkvän. Vilket jag är otroligt glad för idag. Jag förlät och ville fortsätta ha kontakt, vilket var det absolut bästa för mig. Att alltid kunna ringa och prata med honom. Att ställa alla dessa miljontalsfrågor. Jag kanske inte har fått svar på 1/3 ens, men jag har mått bättre av det. Vi pratar kanske 1 gång i veckan med varandra. Ibland tätare och ibland glesare. Det är jätteskönt att fortfarande få veta vad han gör och hur han mår.
Och både han och jag mår idag väldigt väldigt bra!! Vilket jag tycker är skönt!!! Han har en ny tjej som han verkar ha det bra med. Själv sitter jag uppe och väntar på min ny-gamle prins som kommer med nattbussen hit om några timmar. =)

Jag kanske låter bitter i det här inlägget, men det är jag inte. Idag är jag glad att det fick den vändningen som det fick. Trots att jag gärna hde sluppit alla dessa lögner och svek. Men det jag ville säga är att jag får en klump imagen då jag läser vad Tania skriver. Såhär i efterhand önskar jag att jag oxå haft en blogg under den perioden.

Men som föräldrarna alltid säger, efter en uppförsbacke kommer alltid en nerförsbacke!


Jag kommer vara nöjd halv fem!

I dag ska jag jobba.
Jag är aldrig sugen på att jobba när jag väl ska.
Jag gillar dock att jag har jobbat när den 25:e varje månad kommer.
Och jag tycker det är skoj att jobba när jag väl är där.
Men jag känner ett ganska stort motstånd just nu.
Jag gillar de här vanliga kunderna som bara frågar efter vad sakerna finns i affären.
Har svårare för att kunna hjälpa dem som vill ha experthjälp.
Men, som sagt, jag kommer vara nöjd halv fem!

Manglat

Idag skulle mamma vara stolt över mig om hon visste att jag var uppe klockan 07:00 för att tvätta. Än mer stolt om hon hade sett mig stå och mangla alla mina lakan.
Kanske inte så stolt om hon fick veta att det var 5 veckor sedan jag tvättade. hehe.

Det blir gött att gå och lägga sig på dessa nytvättade och manglade lakan ikväll =)

Varför måste rubriken bestå av något???

Om 53 minuter ska jag vara i skolan. Innan dess ska jag ha gjort mig iordning, ätit lunch samt packat alla saker! Ska ju vara där till typ 20.

Å, varför är jag så seg???

Jag har iaf diskat idag. Alltid något. Men jag blir så dörbannad på mig själv att jag alltid väntar in i det sista med allt!

Skoltrött

Jag är skoltrött! Det är förmodligen bara för att vi gör meningslösa saker i skolan. Det är faktiskt till och med så att jag längtar efter VFU:n nu. Jag kan lika gärna sitta av min tid där som jag kan sitta av min tidpå universitetet.

Jag har iaf gjort vad jag ska tills imorgon. Det är mycket med 40 p per termin, men samtidigt skoj! Jag ser till och med fram emot utomhuspedagogiken nu!

Och så har jag bestämt mig för att läsa textil även i höst. Även det känns jätteskoj. Å jag längtar även tills vi ska läsa analys. Då kommer man ju iaf känna att det är meningsfullt att gå till skolan, eftersom man lär sig något.

Okej, jag kanske inte är särskilt skoltrött egentligen, bara trött på just det här!!!

2:a gången...

jag vann på tipspromenaden. Har gått den 3 gånger och vunnit 2!!! Jag är så j-a bra!!!

27 dagar kvar tills vi ska sitta i backen och dricka öl!!!

Och 39 dar kvar tills Rickard åker på träningsläger  och sedan direkt till tävlingar. Å då är han bara borta i 49 dar i rad. Det är ju ingenting jämfört med 120 dar...

Fjällen!!!

jag i fjällen

Tanken var att det inte blev någon skidsemester denna våren.
Det blir iaf så att jag ska till fjällen i år. Lyllo mig!!


Rickard anmälde sig till en golftävling i sälen, men helt ärligt trodde jag inte att han skulle bli uttagen då de bara valde ut 10 herrar och 10 damer. Men idag fick vi veta att han kom med. Så i Sälen anordnar de en golftävling på snö. Han måste vara tillgänglig för att spela golf några dagar under veckan, men resten får vi för att glassa i backen. Måste självklart vara med på några middagar och så på kvällarna, men det blir bara skoj!
Det är bra för då får vi en semester tillsammans innan han ger sig ut i världen för träningar och tävlingar, å så blir det ju inte jättedyrt heller =)
Det får bli vår gemensamma julklapp för 2005.

Jag ser verkligen fram emot detta, dessutom kanske jag får träffa några kompisar till honom från hans studietid.
familj


Så mamma och pappa, jag börjar nog bli vuxen nu =) Första fjällsemestern utan er... Ingen som bär mina skidor och stavar, ingen som tömmer ut snön ur vantarna när man kört om kull, ingen som spänner mina pjäxor och dessutom inte heller någon som står och filmar och skrattar när man har gjort en rejäl vurpa då man kört offpist.
Å bror, nu får jag istället åka med Rickard i liften, så då får jag väl sitta och skratta ensam (eller med honom) åt alla fula åkstilar i backen.

vurpa

Å så är det en stor lyx att få bo på hotell när man är på skidsemester. Sist vi gjorde det hade pappa firmafest i Sälen. Då låg vi, alla barn medans föräldrarna satt i baren och drack öl, och tittade på vuxen-TV på hotellrummet. Vi tittade på Tutti-Frutti, om ni minns det. Ja herregud! Det var tider!

Alla andra som brukar vara med när vi åker till fjällen, som kusinerna (ibland med respektive), deras päron (alltså min morbror med fru), morfar och min familj (ibland även vi med respektive som oxå de varit utbytbara... hehe). Det blir tomt att inte vara tio personer i liftkön. Inte så trångt i hallen när man ska ta på sig på morgonen och ingen lång kö till toan. Men det har oxå sin charm..

Men det är fortfarande en semester med skidåkning, och det är fan så trevligt! Typ något utav det bästa man kan göra!!!

Och det ska Rickard och jag göra! Lyllo mig!!!!



Något stort har hänt!!!

Jag är helt till mig! Det är en stor dag i mitt liv.
Man nummer 2 i mitt liv flyttar hem till Sverige!!!

Ni förstår kanske att det är HENRIK LARSSON som flyttar hem... Det är större än alla OS-guld som svenskarna tar!! hehe!


Det är lycka i hjärtat idag =) 


=) =)

=) =) =)

Älgskog?!?

Skulle läsa Rickards horoskop idag.

Garvade som tusan då det stod:


"Hans uthållighet är anmärkningsvärd
 och
han har en stor aptit på älgskog"

En helg i 10 minusgrader.

Min helg var mer lyckad än vad jag trodde den skulle vara. Vi har varit ute och grillat, bakat, lekt och en massa annat. Jag hade inte några förväntningar överhuvudtaget så därför blev helgen mycket lyckad.

Men jag hade ju inte träffat Rickard på typ en vecka så jag kände lite längtan hem till honom. Så efter kursen tog jag bussen hem till honom. Det var mysigt. Vi åt jättegod mat och en smarrig efterrätt oxå. Så utklassade jag honom i spel =)
När man hade vägarna förbi var jag tvungen att hälsa på mappa oxå. Det var oxå skoj att överraska dem lite. Något jag blev nyfiken på var kuvertet som låg på bordet... Men det var nog inte meningen att jag skulle så det.

Nu är jag iaf tillbaka i Linköping igen. Ledig idag och fick även veta att lektionen på onsdag är inställd. Ganska skönt såhär i OS-tider.

Jag har efter nästan 2 veckor av förkylningar och influensa tagit tag i maten igen. Det fungerade liksom inte så bra när jag var sjuk.

Äta bör man annars dör man!

Kyss


Helgen...

...kommer att tillbringas utomhus. Jag är verkligen inte sugen på att gå ute och frysa i 29 timmar. I bästa fall får vi sova inomhus annars blir det ute i vindskydd.
Usch, just nu vill jag bara vara inne hela helgen. Ligga å titta på OS, det är ju freestyle i helgen!

Nu måste jag snart äta lunch!

På tal om bananer så blir jag sur när det står att vissa hemsidor ska uppdateras ett visst datum och inte gör det. Jag som hade velat planera sommaren ikväll. Men men, jag får väl göra det senare..

PUSS

roligast idag=)

Det roligaste jag gjort idag är att posta 60 kommenatarer till Åsas blogg. Inte direkt meningen, men jag ler såfort jag tänker på det. Då har man mycket kul i huvudet =)

En dag med massor av djur...

Idag har jag varit och hälsat på hästar, typ 8 gårdar runt Mantorp och Mjölby... Det var ställen jag besökt många gånger förut, eller inte.

En elev var inte ute i stallet så vi fick gå upp till huset och knacka på. För det första kom det ut en stor hund. Jag som älskar lösa djur, framförallt stora hundar (och hästar). Sedan tittade jag mig runt på altanen. Och vad såg jag där???
Jo en mus, en ihjälfrusen mus. Den låg på rygg. Och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Ihhh, vad obehagligt det var.

Stallen vi var i var olika stora. Alltifrån ett stall för 4 hästar till ett med säkert 100 hästar i. Söta ponnyhästar till stora och fula hästar, säkert 25 olika katter i varje stall. Men något i ponnystallet fick mig att minnas gamla goda tider. Det var en kanin som såg ut precis som Keski. Gud vad jag kände att jag gärna vill ha en kanin igen. Men men.

Längtar lite efter Keski faktiskt!!

16 månader kvar!

Igår bestämde jag mig för vad som händer inom de närmsta åren. SÅ skönt!
Jag kommer att läsa min matematikfördjupning till hösten och sedan examensarbetet till våren. Sedan så kommer jag ta ut min examen och förmodligen flytta här ifrån.  Sedan har jag tänkt att söka jobb samt att läsa 40 p biologi, men vem har sagt att jag måste läsa det i Linköping?!? Så jag kommer att ta ut min examen härifrån, men sedan kommer jag nog läsa biologi i någon annan sat, vilken vet jag inte. Om jag inte får jobb alltså... =)
Så jag har 16 månader kvar här...

Gött!!!

förbokat skiva

Jag är inte mycket för att köpa skivor, cd skivor. Men nu har jag till och med förbokat en skiva. Det är sjukt ju. Men vad gör man inte för att få en skiva av en riktig snygging. Ja det är frågan...

Jag blev helt galen när jag såg att man kunde förboka. Åhhh. Längtar!!!

Nyckelpiga?!

Sitter här med röd och svullen näsa. Den är helt torr och narig, den stackarn. Borde äta något men är inte ett dugg hungrig. Febern börjar stiga så det kanske är en anledning...

Men jag har varit lite duktig på min sjuka dag, jag har svarat på en massa frågor i biologikursen som jag läser. Det är väldigt intressant faktiskt.

Hur som helst så känns det inte som att det är jättemycket att läsa 40 p på en termin. Jo alltså det är ju mycket, men alltså inte så man dör av det.

Har tänkte lite mer på fina namn idag. Jag tycker faktiskt att Adrian är fint, så du behöver absolut inte skämmas Rickard =) Och fula namn är tillexempel Bengt och Ivar.

Förresten är det någon som vet något om en nyckelpigas livslängd? och hur många avkommer dessa små djur får? Nyckelpigor är förövrigt väldigt fina.
Framsidan på min bok "introduktion till populationsekologi" är fin. Först tyckte jag att framsidan såg roligare ut än innehållet, men innehållet tar sig. Det är skoj!

Puss till er jag tycker om!


jaja

Här sitter jag med täppt näsa och bara längtar efter att bli frisk.

Varför är det så att den sjuke bara har en önskning men de friska tusen?

Teo

En av mina elever på VFU:n heter Teo.
Jag tycker Teo är ett väldigt fint namn!

Så om jag någon gång får barn ska han heta Teo. Intressepil i ögat va?

Och jag vet redan doppresenten som mamma ska ge min unge, om jag nu någon gång skaffar barn. Undrar just om hon minns... hehe.

Skoj skoj!

Nu ska jag lägga mig och kurera kroppen!

Puss och sov gott!!!

Grattis mamsen!

Idag har jag varit sjuk - och ensam! Det är mycket roligare att vara sjuk när man blir ompysslad och när någon bryr sig om en!

Idag fyller mamsen år, så ett stort grattis till henne!!!

Bafucin

Med bafucin, honungsvatten, coca-cola och Rickard går jag nu och lägger mig. Vi hoppas på att vakna friska imorgon så att vi kan få pussa varandra och kanske gå en långpromenad.

21 dagars VFU kvar!

Gött! Men jag längtar tills det är över!

Sjuk=(

Jag har åkte på det som eleverna har i skolan. Någon skit med feber... Igår var det fler än 110 sjuka. I vissa klasser vi undervisade i var det bara 6 elever...

Och nu är det min tur. Men det är ju inte så konstigt...

En långdag med feber i skolan slutade mycket bra!!!

rosor 1 feb


Igår var det en långdag i skolan som jag verkligen inte såg fram emot. VFU 8:00-15 och sedan kvällskurs till 19:30, dessutom med feberi kroppen.
Men efter den långa dagen i skolan skulle jag på födelsedagsmiddag, det var väldigt, väldigt trevligt! Som alltid med dessa tjejer. Under middagen fick jag ett sms, som antydde att jag inte skulle bli rädd när jag kom hem, men att jag absolut inte skulle stressa hem.
Självklart såg jag då fram emot att cykla hemåt, det gick ganska snabbt oxå. Sandra cyklade omkull, men det slutade bra! Väl innanför dörren såg jag tre vackra rosor som stod i en vas med ett kort, mellan rosorna kunde jag se att Rickard låg i soffan.
I går hade vi varit tillsammans i 6 månader och då tyckte han inte att jag skulle sova ensam. Så vi hann att träffa varandra i 9 timmar innan han skulle tillbaka till Jönköping och sitt jobb.
Det var absolut veckans höjdpunkt!! Överraskningar är alltid uppskattade!!!

En långdag med feber i skolan slutade mycket bra!!!


ICA

Sitter i kö till ica... de har inte fört över mina 1000 kr jag förde in till dem för en veckas tid... Det suger, men det gör det även att sitta i telefonkö!!!!


Jag har både hunnit äta och skita i kön...