Caddie...

Nu är jag i Svedala igen efter en och en halv vecka i Danmark.
Det har hänt en massa skoj och jag tänkte bara nämna några få saker här.

När Rickard, jag, Mattias och My kom till Jönnet för att hämta ut en bil på Attiviks strulade det ganska mycket. De gav oss en liten Polo, men vi vägrade. Vi hade aldrig fått in allt vad vi skulle i den. Så två timmar försenade begav vi oss iväg mot bron och Danmark. Till Kolding kom vi utan problem, men hur vi skulle ta oss vidare till vårt mål, Herning, visste vi inte. Självklart hade vi inte med oss någon "riktig" karta utan vi tänkte att vi nog kunde köra efter en turistkarta. Sagt och gjort, det var visst ingen motorväg vi följde utan en turistväg... Så drygt 4 timmar försenade fann vi äntligen den första golfbanan. Vi traskade igenom nio ål på den innan vi åkte till huset som vi hyrt och anslut med de övriga.
Ett tolvbäddarshus med 2 kök, en pool och en jacuzzi.

Den första tävlingen pågick i 3 dagar. 3 spännande runder då det var första gången som jag gick caddie. Det var skoj och gick bra, Rickards bag såg dock mer ut som ett buffebord än som en bag till golfklubborna. Hehe.

På torsdagen avgjordes tävlingen och en av killarna som bodde med oss gick och vann hela tävlingen!!! Så honom slängde vi i poolen och sen satt vi och bubblade med gula änkan i handen hela kvällen.

Så kom midsommaraftonen, vi åkte in till Herning för att shoppa. Efter en del diskussioner valde jag att införskaffa en kökslampa istället för en golfklubba. Jag ville ha både och, men ibland måste man välja och då fick det bli en alldeles för dyr lampa. Men fin var den =)
Sedan bar det av hemmåt för en massa mat, lekar och en nubbe och bubbelbad. Maten ska vi inte ens tala om, så underbart gott och jättemycket mat hela dagen!
De två ensamma pojkarna gick dock inte och la sig när vi andra par gick och la oss. Då började deras fest. Så på morgonen när det var dags att städa huset för att bege sig norrut till Torup strand hittade vi trasigt glas i poolen. Hm inte så himla bra!

                    
(Mat, öl, nubbe, härliga människor och lite bubbel)

Ny golfbana, ny promenad runt banan för att se hur den såg ut, stress hem till nya stugan för att några pojkar ville se fotbollen. Vi missade dock första halvleken, vilket inte gjorde mig det minsta lilla.
500 meter från stugan fann vi havet. Så underbart!!!

27974-42
(Jag och Rickard på Torup Strand)

Sedan var det ösregn de tre dagarna då det var dags att återigen ge sig ut på banan för att stötta och supporta... Det var kul även denna tävling förutom den sista och mest avgörande rundan. Då allt gick snett. Rickards vagn gick sönder efter niohål. Lagom kul att bära den... nepp... Efter 13:e hålet tappade vi handduken vilken är ganska viktig för golfare när det är ösregn. Och i baksvingen på 16:e hålet ringer en förbannad mobiltelefon i Rickards baksving. Jävla kärring! Jag som släpat mig runt i 36 timmar på banan och inte sagt ett knyst och skött mig galant, så ska det dyka uppen kvinna i publiken med en påslagen mobiltelefon.

EFter tävlingen åkte jag med 3 killar och en tjej hem till svedala medan rickard ska fortsätta där nere i U-landet. Att jag tycker att danmark är ett u-land beror på att det inte finns en enda mataffär som tar visa...

Och igår var jag i Linkeboda. Där gick allt min väg!
Mitt omdöme från VFU:n låg i brevlådan och det var superbra omdöme.
Fick besked om att vi får ett x-box av bredbandsbolaget.
Stångåstaden ska byta golv, tapetsera om, måla tak och slipa tröskel i lägenheten.
Och chansen är stor att vi får ett ny renoverat badrum!!

Så nu är jag i Vackra Gränna och njuter av min semester!!!

                   
(Som vanligt härlig utsikt från fönstret i Gränna)

Puss och Kram

Vattenskidor och bad

Min bror tog studenten i fredags och det var strålande väder.
Jag har gått och fått sommarlov och det är även nu strålande väder.
Igår låg vi på en klippa, hela släkten, åkte vattenskidor och badade. Typ 17 grader i vattnet. Det är härligt med vattenskidor!
Även idag åkte vi upp för att bada och lapa sol. Och vilken dag!!! Säkert 10 dopp i 19 gradigt vatten. fy vad härligt det är!
Snart ska vi spela golf!

17 timmar kvar

till sommarlov om man nu kan kalla det för lov...

Jag vill, jag vill, jag vill...


Jag vill festa, umgås, leka lekar och bara ha riktigt roligt!


27974-38



Min hjärna och kropp har tagit sommarlov!
Jag är ledsen, men jag är inte motiverad till att plugga till analystentan.
Förstår inte riktigt vad det är med min kropp, men den har börjat säga ifrån. Den vill spela golf ocg promenera, sticka, packa och till och med baka kakor. Den vill inte alls sitta med miniräknaren, formelsamlingen och en massa övningstentor.
Den vill götta sig i solsken och glass, den vill tjäna pengar. Den är inte alls sugen på att skriva en förbannad omtenta.
Den vill till och med vara hemhemma för att hjälpa mappa att städa inför studenten.

Jag vill ha sommarlov!

NU!

060606

På självaste 060606-dagen har jag haft på pricken 2100 unika besökare...



Imorgon är det opponering (indisk och kinesisk matematik)  och redovisning (Statistik och sannolikhetslära, ur ett historiskt perspektiv).
Det är faktiskt inte riktigt så tråkigt som det låter.

Mycket nu...

Nu var det längesedan jag var inne och skrev här. För er som undrat vart jag varit de senaste dagarna så har jag varit och tittat när min bror haft bal. Jag har tagit många fina foton, men kameran glömdes i tjejens väska. Så förhoppningsvis får jag se bilderna ikväll.

27974-36

I fredags var jag på Vifolkaskolan och hade min sista praktikdag. Det är sååå roligt. Jag längtar verkligen tills jag blir färdig!

Och i lördags var jag och jobbade på Stadium, en hel del pendlande har det alltså blivit.

Och så har jag spelat golf varje kväll. Det är skoj!!!

Nu ska jag laga mat till pappa!

Hej å hå, nu vill jag ha lov och slippa redovisning opponering och tenta.




RSS 2.0