Det sorgligaste i svensk idrottshistoria!

trumma

Kaspari Barota är ju HV med hans trumma!

Hur ska det gå när han nu ska sälja den?
Det är sorg!

Att gå på HV:s matcher innebär att Barota ska vara där med sin trumma, han bidrar med säkert 90% till den goda stämningen!

Barota, ta tillbaka annonsen och behåll trumman! För hela HV71:s skull!!!

Jag vill bort eller iaf byta miljö!

Jag är så otroligt trött på det mesta.
Boreor kanske främst på att det bara är en månad kvar tills jag ska flytta. Jag är inte längre sugen på att städa, diska och plocka iordning.
Jag vill mest vara i Gränna faktiskt. Ytterliggare en anledning kan vara att bror ska ta studenten och att jag vill spela golf.

Pappa hämtar mig idag så imorgon ska jag se när min lillebror går på bal i vit frack! =) och förhoppningsvis komma ut på fadderrunda oxå.

Och så ser jag fram emot att Rickard ska komma hem igen och tills vi börjar flyttröjja i min lägenhet!

Bloggsiffror

När jag läsat vad mats-ola skrivit var jag tvungen att själv räkna lite på fakta om mina besökare. Det är kul tycker jag! Siffror alltså!

Jag har igenomsnitt haft 8,9 unika besökare  per dag sedan starten av min blogg 9 oktober. Rekordet sattes den 23 december då jag hade 118 unika besökare på en dag. Det var kul!!

Nu ligger jag på mellan 15 och 35 ungefär...

Jaja, det var lite tråkig fakta... men jag tycker ju som sagt att det är skoj!

Jag gillar snälla människor!

Idag hade vi munta, typ muntlig tenta...

Uppgifterna lottades ut och när jag såg vilken jag fick blev jag ganska stirrig och väldigt nervös. Jag hade nämligen inte glaskoll på vad jag skulle göra eller hur jag skulle förklara det. Många försökte snällt att hjälpa mig. Carro erbjöd sig att byta uppgift med mig, åså glad jag blev och all nervositet släppte genast!
Efter 3 timmar fick jag äntligen redovisa min uppgift och det gick bra!

Så jag blev godkänd på kursen - vektoralgebra!

Nu är det bara uppsats/opponering och omtenta kvar innan det blir sommarlov. Innan dess ska jag dock på min brors bal och titta på, gå fadderrunda i golfen och ut på VFU.

Jag längtar tills klockan är typ 12 den 9 juni!!!

GOLF ÄR KUL, vektoralgebra är tråkigt!

Jag har spelat golf  och så har jag köpt ett golfset och så har jag spelat golf och så har jag skrivit 2 prov inom golfen och så har jag spelat ännu mer golf i helgen!
Det är så himla skoj, men ibland väldigt väldigt frustrerande. Jag gillar inte bunkerna, eller alla bunkrar. Min tränare tyckte nog att jag var ett hopplöst fall...

Idag har jag pluggat och pluggat och pluggat. Nästan 10 timmar i skolan, 9 tal av 11 löste vi (10 personer + en doktorand inom matematiken + en smart Linus).
Munta på dessa imorgon, fy fy fy. Stackars den som får uppgift 18 eller 20 som vi aldrig löste.

Ibland suger matte så in i norden!!!

Jag vill till och med börja tentaplugga inför analysen. Det är roligare iaf!

Nu blir det lite kvällsmat och sedan en omgång matte!

Jiiippppiii!

Jag klarade Statistiken!!!

Nu har jag det svart på vitt att jag klarade en tenta före lovet. Och det var ju det som var mitt mål!!!

JESSICA!!!



27974-34
Rätt tjej vann!!!


Så gött...
Hon är den som har fått mig att garva högt varje avsnitt!

Hektiskt helg i polkaland

Det har varit en hektisk helg, men ganska rolig.

Jag har varit på golfkurs 3 dagar i rad. Jag tycker att det är jätteroligt. Det trodde jag inte att jag skulle tycka. Så nu önskar jag att jag hade ägt några klubbor så att jag hade kunnat åka bort och öva på det som jag har lärt mig. Därför sitter jag och surfar efter klubbor på Blocket. Jag vill ha egna!!!

I lördags var det lite Party i Gränna, grillning med ett gäng pojkar och en tjej och så tittade vi på Hockey. Kul att Sverige vann, men helt ärligt bryr jag mig inte så värst mycket. Jag gillar verkligen inte den där Jönsson. Usch och fy för honom. Jag får rysningar när han är på planen.
Sedan var det melodifestival. Usch så dålig den var. Riktigt pinsamt att titta, så vi hade inte på det så värst länge. Jag tycker inte att Carola skulle ställt upp igen, räcker det inte att vinna det en gång?!? Jaja. Bra att finnarna vann som hade gått ut med att om de vann så skulle det ta död på  ESC. Och det får vi väl hoppas att det gör.
Och så var vi på Hjorten, innestället i Gränna. Det var ingen höjdare faktiskt. Det var föredettinghelg, en helg då alla gamla Grennaskoleelever hittar hem igen. Och alla ska visa hur mycket pengar de har, så det köps en massa champagne. Jag kände inte så värst många. Kanske beror på att jag inte gått på den skolan och för att det var en väldans massa småbarn där. Barnrumpor som är 7 år yngre än mig.
Så vi traskade hemåt redan halv två. Och för att jag verkligen inte ska glömma kvällen sitter stämpeln kvar än. Den vill sig liksom inte bort.
Jag ska inte säga att det var tråkigt, för det var det verkligen inte. Jag var bara så otroligt trött. 7 timmars golf tar på krafterna.

Annars så händer det inte mycket. Denna vecka har vi börjat med ett erbete om matematikens historia. Då valde vi att fördjupa oss i statistikens historia... PARTY!

På onsdag jobbar jag i 12,5 timmar. Gött det. Sen vill jag skynda till polkaland och öva svingen. Hehe. Men det beror nog mest på hur det går med Hannas och mitt arbete. Vi vill ju bli färdiga så fort som möjligt!

Nu blir det biblioteket en sväng!

Helvete oxå!

27974-33

Min första omtenta någonsin har jag på min brors student, det är tajming. Eller inte!!!



Rickard gjorde för övrigt HIO idag. Han får väl dricka skumpa och jag ta en kvarte vodka...

TENTA!

Om jag mot all förmodan skulle råka ha turen att  klara morgondagens tenta så lovar jag att jag ska göra något som är otypiskt mig!

Som tillexempel att att åka skidor nedför Mount Everest.
Eller något i den stilen i alla fall...


Massvis av DVD-filmer

Nu har jag 125 förpackningar med DVD-filmer!!!

Hehe. Rickard har börjat flytta in hos mig nu. Det var det första han tog hit, så förmodligen det viktigaste för honom!
41 Friends filmer i 10 förpackninagar,så det är en del att kolla på!

VG

Jag fick VG på matematikdidaktiken!!!

Arbetet jag skrev "sådan är jag som lärare" lämnade jag in en månad försent och skrev det på 2 timmar, högst!
Men det är ju den kursen som man verkligen vill ha VG i. Det har även med mina praktikveckor att göra =)

En mycket bra dag trots att tentapluggandet går sisådär...

Tentaplugg igen!

Jag är så jävla trött på att plugga inför ytterligare en tenta.

Det är riktigt svårt!

Jag vill verkligen inte plugga mer! Och när denna tentan är gjord är det ett examinerande moment kvar inom vektoralgebran och en uppsats kvar att skriva.

Fy vad surt det är!!!

Nu vill jag slöjda igen! Iofs var jag väldigt trött på att slöjda förra året vid den här tiden... Man är aldrig nöjd!!!

Håll i hatten!

Jag har gjort tentan!
Det kändes inte alls så bra när jag skrev den. Räknade på hur många poäng jag skulle kunna få och kom upp i 8,5. 8 var godkänt.
Men när jag jämförde mina svar med lösningsförslagen hade jag svar som skulle ge mig 10 p, vilket skulle innebära att jag är godkänd. Om hon inte dra bort några poäng för att jag slarvat för mycket med redovisningarna.

Så jag kan alltså vara godkänd även på denna tentan!!

ÅNGEST





27974-32





Är formen på naveln ärftlig

Det borde den väl inte vara.
Anledningen till min fråga är att min navel ser exakt ut som min mammas.

Jag sökte på Navel men fann ingen text om det. Det handlar kanske om hur sköterskan gör knuten när navelsträngen klipps av.

Varför får vissa personer en utstående navel medan andra får ett stort "hål"?

200 p på 4 år...

Nu har jag fått ytterligare 5 p inrapporterade i LADOK-systemet. Jag blir så glad varje gång det kommer in några poäng.
Just nu har jag fått godkänt på diverse kurser så jag är uppe i 115 p.
Därför har jag även satt upp ett lite mål med mina studier, jag vill komma upp i 200 p på 4 år. Det kan inte vara en omöjlighet, utan känns som ett rimligt mål. Efter denna termin, om jag nu klarar allt (utomhuspeddan är inte inräknad eftersom jag ska ta igen en helg i höst) räknar jag med att ha 145 p.

Jag tycker det är roligt att sitta å klura på hur jag ska lägga upp det hela, men det kanske mest är för att studieflykta.

Jaja, ska jag komma upp i 200 p är det väl bäst att fortsätta med tentapluggandet!

Det regnar!

Vaknade av regnet som smattrade på fönstret.
En underbar känsla, så nu vädrar jag ur min lägenhet!

Jag kanske kan andas idag!

Lyllo mig!

GRILL=)

Inatt har jag inte sovit särskilt bra pga min allergi. Jag har vaknat av att det har kliat i ögonen, så jag har tagit ögondroppar, som inte har hjälpt, och lagt en blöt handduk över ögonen för att lindra smärtan lite.
Men halv sju imorse bestämde jag mig iaf för att gå en promenad. Jag tog på mig mina gigantiska glasögon för att inte få in varken någon skit eller ett finger i ögat.
Allergi-helvetet tar alltså upp väldigt mycket av min tid!



Jag gick iaf ut till IKANO för att träffa far han kom hit med en grill som jag och Rickard fick av Farfar. Så på fredag ska vi grilla, det ska bli så gött!!!
Vi ska även gå in och kolla lägenheten igen. Nu längtar jag verkligen efter att flytta! Och så ska vi beställa luckorna...

Jag längtar så otroligt mycket efter fredag, då  min första av 2 tentor är ur världen! Tentorna funderar jag lite på oxå...

Nu ringde Rickard, han är i Danmark och ska spela en tävling. Vi får hålla tummen för honom klockan 14 då han går ut! Han har skaffat danskt kontantkort vilket jag tycker är bra, då kostar det inte lika mycket att ringa till varandra!
På söndag kommer hans föräldrar hit, de ville visst se hur jag bor. Så vi kommer nog att få storstäda så att de ser att vi är ordningsamma och klarar av att bo ihop... hehe.

Att ha en riktig grill är kul! =)

Stackars mamma som ska till Spanien med jobbet idag. Där är det visst lågtryck och regn. Hur kul är det?!?
Hoppas att pappa har det gött i VÄÅS!
Och så hoppas jag att lillebror lyckas med något mer MVG! Han är duktig han! Han får en snickers för varje MVG han får. Är inte det en muta?!? Hehe. Nä en snickers är han värd! Tänk vad bra betyg jag hade fått om de hade mutat mig oxå under min skoltid.

PUSS!



Vart blir man smartast?

Vi satt 6 personer och försökte oss på att plugga sannolikhetslära i onsdags. När vi hade suttit ett tag och inte förstod oss på så mycket sa Stefan:

"Tror ni verkligen att man blir smartare om man sitter längst fram?"

Ett klockrent citat. Vi inbillar oss i alla fall att de som sitter längst fram förstår mer än vad vi gör. Så sista utvägen för att ha en chans att klara tentan är kanske att sätta sig längst fram på lektionerna.



I gårkväll när jag hade lagt mig och packat väskan inför helgens utomhuspedagogik insåg jag att jag hade feber, så jag började tveka på om jag verkligen skulle åka.
Efter att jag funderat ett tag bestämde jag mig för att ta igen denna helgen i höst.
Idag känns det som ett väldigt bra beslut, jag hade ju lovat mig själv att matten skulle komma iförsta hand! Och med tanke på feber och allergi så känner jag idag att valet var helt rätt!

allergi

allergi


Så här kan man se ut om man har allergi...
Och hur man ser ut är inget jämfört med hur man mår!

Så gött

... idag fick jag en spruta i röven!!!
Hoppas att jag ska bli på bättre humör och inte vara så förbannat trött hela tiden!
Jag hade ju bestämt mig för att klara mig utan sprutan i år, men så slog det till ordentligt och jag kunde inte vara ute utan att må dåligt, inte inne heller för den delen.
vårdcentralen var snäll och tog in mig idag trots att det var fullbokat. Jag gillar sjukvården i Linköping!

Nu ska jag studera lite är tanken, statistik är svårt. Men roligt när jag förstår, vilket inte är alltför ofta.

Imorgon ska vi på utomhuspedagogik. Svaret på frågan om jag är sugen är ett klart nej! Ute i detta vädret är ju inget man önskar, iaf inte jag!

lördag, om en vecka, ska jag spela golf. Jag spelar bara med en sjua och putter. Hehe. Men det ska bli roligt. Hoppas sprutan har börjat verka tills dess, så att jag inte blir irriterad...

Nu ska jag öppna en Carls special och ta fram matteboken!

Hej så länge!

Håll i hatten

Idag har jag varit duktig. På min lediga dag var jag i skolan redan klockan 12 typ.
Och jag har räknat 10 uppgifter i statistiken. Nu kan man alltså säga att jag kommit igång med tentapluggandet.

Det är kul när man lyckas med några uppgifter!

Nu ska jag direkt ner till campushallen för att ha motorik och gymnastik.

Sen skulle vi träffas os Jocke, men jag vet inte om jag orkar. Sov 10 timmar inatt men är helt färdig. Jag tror det beror på allergin!! Menmen.

Den som lever får se!

Vilken helg!

Vilken helg...
Min helg har gått i 340. Jobbat på stadium, åkt buss, varit på sjukhuset hos farfar, hämtat rickard, sjukhuset igen, hemhem, till hotellet, tipspromenad, jobba på Brahehus, hemhem, till frida, till rickard, basta, middag, packa, sova, åka till mappa och sedan bussen hem till Linkan... Men det har varit skoj!

När Rickard och jag kom upp till Hotell Gyllene Uttern så visade det sig att vi hade fått en minisvit, så otroligt fin med hall, vardagsrum, sovrum och ett otroligt badrum. Det var jättestora fönsterbrädor (burspråk) som man kunde sitta på och titta ut på Visingsö och Vättern. Tyvärr så var det dimma, men det var ändå mysigt att sitta där och prata.
På bordet stod det en faska champagne och plockmat, bredvid stod det ett fat med goooda frukter!!
Tror ni jag mådde som en princessa eller?

Men boendet och maten var inte det bästa. För det bästa var att jag fick träffa Rickard!


Nu är även de flesta inblandade informerade om att vi ska flytta, så 1 juli kommer mappa hit och hjälper till med flytten.
Vi ska ju inte flytta så långt, bara 2 meter eller så. In i grannens lägenhet är tanken, men grannen ska flytta ut innan vi flyttar in =)
Så när han (Rickard alltså, inte grannen) kommer hem nästa gång så är tanken att vi ska gå och beställa köksluckor, det är vuxet.


Annars så är jag tillbaka i Linköping nu, så imorgon börjar tentapluggandet. Ugh, inte ett dugg roligt, men det vore ju så kul om jag iaf kunde klara en av dem till sommaren!

Nu ska jag snart gå iväg och fika hos Jennie. Det är skoj det!

Puss och kram!



RSS 2.0