Hm

Rickard fick jobbet. Jag har en massa tankar i huvudet...

Badrummet gör mig förbannad

Alla dessa snickare som kommer och går.
Ibland jobbar de, men oftast gör de ingenting. En gång kom bara en upp, då satt den andre kvar och sov i bilen. Han var ju bakis, så han kunde ju inte jobba...
De kommer när man ligger och sover, sen åker de snabbt iväg på fika igen. Jag förstår mig helt enkelt inte på dem.

Nyss när jag kom hem efter att ha fikat med några vänner på stan och ätit smörgås och druckit ca en liter vatten (var så nödig som man bara kan bli) så fanns det ingen toalett på toan.
Sitter nu och knipar för allt jag kan tills Rickard kommer hem med tåget. Han får nämligen följa med mig ner i den mörka tvättstugan när jag ska pinka.

Hur som så var det skitskoj att träffa Jennie och Lina idag. En massa skratt och nya planer inför hösten. Och en massa skvaller så klart!!!

Skitnödig!!

Nu är jag trött på att inte ha någon toalett.

Har just varit iväg och duschat kommer hem och blir skitnödig. Hur kul är det när man inte har en toa utan måste gå iväg till något annat hus med en äcklig toalett...

I-landsproblem!

Kusinerna, tenta & United 93

I onsdags var kusinerna med respektive här och hälsade på. Det var trevligt, men de är ju trevliga så vad annars skulle vi räkna med?!?

I går skrev jag en tenta, tredje gången skulle man kunna säga. Men det känns bara som att jag har gett den en ärlig chans en enda gång. Och det var vid första tentamenstillfället. Vid andra tog bror studenten och jag kände mig stressad hela tiden. Och igår hade jag vä inte riktigt pluggat så mycket som man ska inför en tenta. Uppladningen var att jag jobbat 6 veckor före tentan. Den som lever får se hur det gick.

Igår var ennars en mysig dag. Jag jobbade till klockan 18:10 och sen gick jag hem och svidade om. Vi gick ner på stan och satte oss på en uteservering och mumsade mat och det blev även en dessert. Smarrigt. Sen blev det att vi gick på bio, United 93. En film som nog gör alla människor lite flygrädda. Är man det inte innan man ser filmen, så blir man det garanterat efteråt. Mäktigt med en helt knäpptyst biosalong i typ 105 minuter!!!

Idag blir det mer jobb innan mappa kommer upp och hämtar hem oss för den årliga kräftskivan!

så är det

Nu ska jag gå och lägga mig, måste gå upp klockan 07 imorgon. Allt för att träna så att jag kommer upp i tid på fredag då jag ju har tentan.

Imorgon kväll kommer även kusinerna till Linköping, då ska vi bjuda på lite mat. SÅ skoj. Länge sedan vi träffades!

Puss å Kram

Städ eller plugg?!?

Jag har ju som sagt en omtenta den 18 augusti och borde verkligen plugga så att jag klarar den. Men som vanligt när det gäller skolan finns det ju så mycket annat som man tycker är roligare. Som tillexempel att storstäda lägenheten. Så det är vad jag har gjort idag. Men fint blev det!!!

Nu ska jag bara diska innan jag ska sätta mig och plugga.


Min sommar


mys på stranden

En härlig dag i början av juli låg jag på vätterstranden med några vänner och badade, solade och fikade. Solig och fin dag som ju faktiskt hela sommaren har varit.

Jag fick ett telefonsamtal när jag låg där på stranden att Rickard skulle komma till Sverige tidigare än beräknat. Jag blev glad, men väldigt ledsen för hans skull. Men jag lovade att åka till Götet för att hämta honom. Och underbara Frida ställde ju självklart upp, så vi fick en härlig eftermiddag med shopping i en halvtimma innan affärerna stängde.

Sedan blev det låång väntetid innan han kom med färjan. Och då passade vi på att diskutera vader. Vi fotade och tittade sedan på dem… hehe.


 
    
Snygga eller fula vader?!?


Efter trippen till Götet flyttade Rickard upp hit till Linköping. Han är min Bitch när jag jobbar. Han städar och lagar mat tills jag kommer hem och så. Jag har det väldigt bra faktiskt!

         
Mys på Sveriges mest kända glassrestaurang 
 

När Rickard kom hem från SM så passade vi på att utnyttja att vi hade gratis bil och bensin. Så vi åkte till Söderköping. Gick på Jofotex och kollade på underbara tyger och så var vi ju förstås på smultronstället också. Härlig glass, men dyr. 2 glassar för 183 kr.

 
       
Tidig paketöppning. Se så söta mappa är!!


Efter min tredjearbetsvecka fick jag äntligen en ledig lördag. Vi åkte hemhem för en minisemester över helgen. Rickard fyllde 25 och det skulle ju firas.

Först på morgonen av min familj, på kvällen med sin släkt och på lördagen med kompisar.

Många presenter blev det. Av hans vänner blev det 240 minuter ”pussy playtime” och en mp3-spelare. Undra vad han blev gladast för?!? Jaja, skoj var det.

Festligheterna började vid 16 tiden och pågick i typ ett halvt dygn. Det var livat.


         
Fest. Päroncider med smak av skogsbär. Bakfylla.


Och dagen efter försökte vi/de lindra ångesten och bakfyllan med bad i Vättern.

Sedan var det faktiskt riktigt skönt att ta sig tillbaka till Linköping som ju faktiskt är ”hem”. Bort bra med hemma bäst som det ju heter.
 

Väl här var det dags att ”fira” ett år. Det är inte så mycket att fira, men vi mumsade iaf i oss musslor och så åt vi härlig chokladfondue till efterrätt. Så smarrigt!!

 

1 år med musslor och chokladfondue


Och nu är det jobb mest hela tiden. Idag insåg jag att jag hade tagit mig igenom hälften av alla jobbtider. Har nu bara 4 veckor kvar!!! Jag ska inte klaga eftersom jag har ett jätteroligt jobb. Det som är jobbigt är att jag måste sätta mig och tentaplugga när jag kommer hem på kvällarna. Men jag får skylla mig själv som ville hem till brors student i början av sommaren.

 

Nu längtar jag faktiskt efter att Rickard ska spela färdigt KM och komma hem igen!


Musslor och jobb

Idag har rickard och jag gjort smarriga musslor. Åh, så gott det var!
Nu ska vi gå ut och gå en promenad. Sedan ska vi inviga hans födelsedagspresent som var en chokladfondue. Smarrigt värre.

Senare kommer det att komma en sammanfattning om den senaste tiden, men först lite frisk luft!

Kram

RSS 2.0