knappt 24 timmar

Ja det är vad jag har på mig att bestämma mig om jag vill bo på Västanågatan 24. 200 (tror jag det var)
Hm, ja jag velar. Jag fick just veta det, att jag får bo där om jag vill och jag har tom måndag morgon kl 08 på mig, men jag måste säga upp min nuvarande lägenhet senast imorgonkväll. Pust å stön!

Ikväll skulle Rickard och jag gått på fotoutställning, men min hjärna är helt färdig så det blir inget Westlicht idag, det blir istället soffan och Greys...
Jag har ju tentat av en tredjedel av tyskan idag, eller om man hellre vill 4/6. Så skulle inte en mattelärare säga, men det är mest för att visa på att jag faktiskt gjort 4 av 6 tentor.

Nu kom mannen hem så nu ska jag vara social!

Ångest...

Japp, jag börjar med det roliga. Allt handlade bara om jobb igår, nästan... När jag kom hem från skolan kollade jag om jag fått några mail å det hade jag, från Stadium. Jag ska jobba där vecka 26-32 och 34-35. Man blir lycklig av att veta att man har ett jobb. De lediga helgerna och vecka 33 ska jag nog tillbringa med att sälja polkagrisar. Och 3 veckor (!) kan jag alltså vara här nere å hälsa på Rickard i September, det känns bra, riktigt bra!

Nu till det här med ångestklumpen i magen. Jag har ångest, ja det har jag. Hur ska jag bo?!?
Ska jag bo kvar i vår fina lägenhet som är nyrenoverad och som vi inte har bott i än, för 4500 kr i månaden och 1500 kr mat. dvs 1000 kr att leva för i månaden inkl att köpa kurslitteratur för?!?
Eller ska jag ta ett korridorsrum å ha 3000 kr att leva för varje månad.
Lägenheten skulle kosta ca 34 000 tom februari.
Korridoren skulle kosta ca 16 600 tom februari.
Det är stor skillnad i pengar. Man kan göra mycket roligt för dessa slantar! Jag frågar mig även om det är värt att ha ångest för att gå ut i köket å tycka matlagning är pest. Är det värt att boså lång ifrån stan?
Vill jag verkligen bo i Ryd?
Åh hjälp mig!!!
Vad tycker ni andra?
Jag vet själv inte vad jag vill...

Jobb

Hur ofta händer det att man får samtal som handlar om att de vill att man ska jobba åt dem?!?

Men så kom det samtalet, just när man har som minst pengar och plånboken skriker efter csn! Japp men så är det. Ojojoj, vilken lycka. Det kommer alltså bli otroligt mycket jobb i sommar, men oj vad jag behöver dessa kronor!! Det betyder att när jag för mitt Stadiumschema så ska jag lämna det vidare till Camilla så ska hon se till så att jag jobbar då jag är ledig från Stadium.
Åh vad bra allt verkar lösa sig!
Så om jag då kan få lite extra pengar i sommar så ska jag spara, ja det ska jag. Jag ska spara till en ny lägenhet eller till en symaskin, haha.
Åh vad jag vill ha pengar!
Så är det så bra att jag har gjort såmycket roligt det här året, att det har varit en lång semester, så därför behöver jag inte vara ledig något i sommar, det är bra! Eller jag ska vara ledig från den 15 september å en vecka, då ska jag åka hem hit igen och vara med Rickard i en vecka innan jag ska plugga igen!

Gött mos kan man säga!

politik är tråkigt!

Idag har jag gjort nåt som mina "IT-föräldrar" inte skulle gilla.

Jag skruvade isär datorn och började med att dammsuga den men sedan tyckte jag att det fortfarande var mycket damm kvar i den så då tog jag fram den blöta trasan. Haha. Jag är nöjd för datorn låter inte lika mycket längre och den fungerar fortfarande.

Men undertiden kom jag på att man kanske iaf skulle ha gjort en backup på den innan man började duscha den!

Nu spelar jag poker, allt för att slippa plugga. Tyska är inte lika roligt längre. Inte alls faktiskt. Kan kanske beror på att jag ska prata tyska i 5 minuter om den politiska utvecklingen i Sverige efter andra världskriget. Poitik som är såååå ointressant. Det jag kom å tänka på är ju typ inträdet i eu, nej till euro, palme dog och anna lindh mördad hon oxå. men mer då?

Kan någon hjälpa mig?

väldigt ointressant!

DAGENS PLAYLIST:  Anna Ternheim för hela slanten, laddar för konserten
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, rosa top och kavaj
DAGENS DUSCH: 2 brödbitar från plus

DAGENS FRISYR: Busigt med platt lugg och diadem
DAGENS SMINK: Eyeliner, mascara, foundation och ögonskugga

DAGENS HÄNDELSE: Birdland
DAGENS PLANER: Även det är birdland
DAGENS VILL HA: Antibiotika!!!
DAGENS SAKNAD: Bror!
DAGENS DROG: Vet i sjuttan vad de tabletterna heter, nåt smärtstillande jag fick av doktorn
DAGENS TRÅKIGASTE: Att det är fint väder och jag har feber igen.
DAGENS FINASTE: Rickard
DAGENS KÖP: 2 bröd och en glass
DAGENS MAT: Bröd, glass och gröt
DAGENS SJUKA: halsfluss igen?!
DAGENS KÄRLEK: Rickaaaarrd Alllard, som han säger själv.
DAGENS MÅENDE: BLÄ!
DAGENS AVSLUTANDE: kyss


Våren och Alfons!

Och så har våren kommit!
Det är ju bara så  underbart! Jag gillar våren, jag gillar att kunna gå i en tunnare jacka, jag gillar att det är ljust när jag ska gå hem från skolan, jag gillar när solen tittar in i sovrummet på morgonen och jag gillar våren!

Det som är tråkigt är att inte min halsfluss vill ge med sig, eller klart att antibiotikan har börjar verka, men febern vill inte ge med sig. Dumma dumma feber och halsfluss, stick här i från!

Det är härligt nu, det är även härligt att vi har en massa saker planerade för våren, samtidigt som det är sorgligt eftersom det kommer att gå så snabbt då.
Om 3 veckor kommer Anden och Malin hit och sedan 2 veckor senare åker vi till Tunisien och så ville Uffe och Jenny komma hit någon gån i mars/april oxå och sen är det ju Sverige i Maj och sen ska vi till Budapest och sen ska jag flytta tillbaka hem till SVerige. Åh, shit vad tiden kommer gå snabbt, tänk om den ändå kunde gå lika snabbt i sommar, höst och vinter!

Här är Rickards och mina helger tillsammans i vår, han jobbar ju varannan helg...:
24-25 mars - då kommer anden och malin
7-8 april       - tunisien
21-22 april  - ev Uffe och Jenny
5-6 maj        - sverige på bröllop
19-20 maj   -
2-3 juni        - Budapest
16-17 juni   -
30-1 juli       - Flyttar ev till Sverige

Påtal om något helt annat än mina små bekymmer som jämfört med detta inte är några bekymmer alls. Jag lider verkligen med familjen och hoppas verkligen att att de orkar vara starka åt Vera och Alma.
Hoppas ialla fall Alfons har det bra med sin morfar på sjörövarskeppet!
Jag har följt deras blogg länge, synd att det inte slutade så bra som man ville, eller var det bra för hans smärta.

Nu tillbaka till min tyska!

Kyss!


RSS 2.0