Puss å kram

Hej på er mina nära och kära och er andra som jag inte känner!

Nu sitter jag här och är trött. Trött men nöjd!
Jag har broderat klar allt till min kurs i experimentellt arbete. Jag är nöjd, väldigt nöjd. Även pappa tyckte den bliv fin. Han sa att jag kunde göra sånna och sälja för typ 4000. Jag tror det är ett bra betyg.

Nu har jag just ätit upp två hela bullar och en som jag bara åt upp det goda i mitten på.

Här i Gränna är allt sig likt, det är lugnt och skönt. Men det tar ett tag om man ska gå fram på stan. Jag gick 5 minuter inna jag hade bestämt träff med Frida. Men det tog mig nog 15 minuter. Allt detta eftersom man känner alla som man möter och måste stanna och byta en mening med var och en av dem. Men det är ju trevligt när man inte är här så ofta.

Igår samtalde jag med min käresta igen. Det var trevligt och jag längtar mer och mer för varje dag som går. Imorgon klockan 11:05 är det exakt en vecka, alltså sju dagar tills vi ses.

Idag får jag träffa min lillebror. Hela helgen får jag träffa honom. Lyllo mig! Jag längtar faktiskt efter honom, innan var han alltid hemma när man kom hem. Hemma kanske han inte var, men han kom ju iaf alltid hem någon gång. Sen dröjer det tills vi träffas.

Träffade min morfar i onsdags. Han hade plockat några lite lingon, 230 liter. Ganska mycket tycker jag. Han hade även plockat blåbär, men inte riktigt lika mycket. Så jag började rensa dem i går så nu är jag alldeles blå om mina händer, för att inte tala om hur jag ser ut under nagelbanden.

På söndag när jag kommer tillbaka till min lya så är det dax att börja städa ur den ordentligt!!

Puss å Kram




Det här är paret som jag har
broderat i verklig storlek.

Kommentera gärna så blir jag glad =)
Postat av: Jennie

Oj, jisses vilket jobb det måste ha varit. Men fint kan jag tänka mig, du är ju en riktig fena på det där =) Inte långt kvar alls tills du flyttar nu juh! Hoppas verkligen ni får det super bra där nere!!!! Kramis

2006-09-16 @ 15:22:02
URL: http://jennie12.blogspot.com
Postat av: cheryl

Hi!

I work for Kultic Fashion, http://www.kultic.com, and I thought that you ? you fashion maven you ;) ? may be interested in our online boutique! I figured I'd go ahead and give it a shot and see if we couldn't get considered for inclusion for a link. There are no words for how appreciative we'd be! We are a Medley, Florida USA based company and we are in our third year of business. We ship internationally and I hope that you will accept the following coupon code good for 20% off a future order: shopse20.

Anyway, thanks for reading!

Sincerely,

cheryl

2006-09-20 @ 20:04:19
URL: http://www.kultic.com

Kommentera gärna så blir jag glad =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0