något roligt

som förmodligen inte blir lika roligt om man skriver ner det eller berättar det för någon annan.

När vi var på väg hem från u-bahn igår så var det så otroligt mycket folk i rulltrappan att vi valde att ta trappan istället.
Efter att ha avklarat halva trappan snubblar rickard och faller framåt. Han ställer sig upp ganska snabbt och låtsas som om ingenting har hänt. Ungefär som man gör när man har trillat, haha.
Jag garvar och så tänker vi inte mycket mer på det.

När vi väl kommit upp från den första trappan tar vi rulltrappan. och när vi väl kommit upp och ut i friska luften blir vi ifatt sprungna av en dam. Hon klappar Rickard på axeln och frågar om han ska gå raka vägen hem. Så säger hon något mer på tyska som vi inte förstår, så då tar hon till engelskan. Återigen säger hon till honom "Ni måste gå raka vägen hem, för när du trillade sprack dina byxor och så kan man inte gå på stan".

Hahahaha.
Alla i hela rulltrappan hade sett rickards rumpa sticka upp under rocken och de är helt trasiga i rumpan. Helt trasiga! Ni ska få se sen, jag ska fota jeansen så ni får se =)

Det roliga är att han i måndags köpte nya jeans för att han själv konstaterade att jeansen som är hans favoriter bara är att kasta, men eftersom vi bara skulle ner till wien och flyttstäda tänkte han att han kunde ha dem, för att sedan kasta dem här.
Men inräknat i hans plan var inte att han skulle visa upp sina käraste ägodelar för ca 100 personer.

ROLIGT

Kommentera gärna så blir jag glad =)
Postat av: Anton

Den ar ju helt underbar rickard. Det ar ratt att bjuda pa sig sjalv!
hej

2007-12-18 @ 02:42:41

Kommentera gärna så blir jag glad =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0