ledsen

Igår var jag arg för att personalen på vårdcentraler inte sköter sina jobb. Har ett bra exempel. När mamma varsjuk och hade gallsten då blev hon skickad fram och tillbaka mellan vårdcentraler sjukhus och så. Vårdcentralerna sa att hon nog bara hade stressad mage... Men när hon kom in till akuten och gnydde lite extra och visade lite mer smärta då tog de henne på allvar och opererade henne direkt.
Vi kanske helt enkelt har en hög smärtgräns.

Men så till saken, idag blev jag arg, eller igår var det, när jag säg att det var ytterligare en 8-årig pojke som blev mördad. Först en i Linköping och sen en i  Jönköping.
Jag blir så jävla ledsen!
Det är väl samma sak med psykvården att man måste verka j-t sjuk för att de ska bry sig.
Först en psykpatient som mördade sin vårdare i oktober, för några veckor sedan en mann som mördade sin fru och så  nu en psykiskisksjuk man som mördade en liten kille. Varför? Jönköpings psykvård kanske skulle ta å vakna upp snart!!!

Jag hinner inte skriva mer nu, men det kommer mer i eftermiddag...

Den svenska sjukvården sjunker bara längre och längre ner, enligt mig!

Kommentera gärna så blir jag glad =)
Postat av: Jennie

Det verkar som man mer eller mindre behöver vara halvdöd innan man får hjälp.. Har haft tur med bra läkare med mina knän och ögon. Men det verkar vara lite som om specialistvården, typ ortopeden och ögon har bättre koll och vård en typ akuten och vårcentralerna som är som slussar. Antingen åker du igenom eller får vända hem igen. Surt. Var oxå rädd när morden i Linköping varit. Kollade många gånger bakom ryggen den dagen då jag cyklade till universitetet.. Ush.

2007-01-26 @ 23:57:40
URL: http://jennieroman.blogg.se

Kommentera gärna så blir jag glad =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0